sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006


Tekaisin kesäpipon itselleni!

Lankana Viola, nro 3 puikot ja kuvio on lainattu Fifiltä. Lankaa kului ainoastaan noin puolet 50g kerästä, olin ostanut 2 kerää lankaa pipoa varten! Vähän huonosti arvioitu... Aloittelin pipoa jo Viikinsaaren neuletapaamisessa, mutta totesin tekeleen liian isoksi, purin ja tein uudelleen 4 kuviota pienempänä.

Alunperin aloin suunnitella pipon tekoa ajatellen parin viikon päästä olevaa Ahvenanmaan pyöräilyreissua. Siellä kun tulee pidettyä pyöräilykypärää ja sitten on hiukset litassa, kun kypärän ottaa pois, niin pipo on kiva kiskaista päähän. Piposta tuli sopivan ilmava, niin ei hiosta vaikka aurinko helottaisi kuinka. Tuosta tuli niin kiva, et sitä varmaan tulee pidettyä muutenkin kuin vain pyöräilyreissulla.

2 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Kiva pipo! Mullakin meni se Viikinsaaren pipo uusiksi, ei pitäis ottaa mitään uutta työtä semmosiin.. Ei malta keskittyä!

Jenni kirjoitti...

Kiitos :)

Mulla menee neuletapaamisissa aina enemmän aikaa toisten neuleiden katseluun, kuin omien tekemiseen... On niin kiva nähdä mitä kaikkee ihanaa kaikilla on puikoilla :)