keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Käytiin pikaisella Tallinnan reissulla talviloman piristykseksi. Lankaa piti tietysti saada... Tämä vyyhti oli niin houkuttelevan värinen, että oli pakko ostaa. Ihana punaisen, vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyinen liukuvärjätty villalanka! Tämä vyyhti voisi pyrkiä vaikka huiviksi.


Ja matkaneule kun pitää aina olla, niin neuloin lapasia. Halusin vähän paksummat ja värikkäät lapaset. Käytin näihin 7 veljeksen ja Woolin jämäkeränloppuja ja totesin, että jo 20 sentin langanpätkätkin voisi hyödyntää tälläisiin. Jos kuvasta ei saa kunnolla selkoa, neuloin pohjaväriä luonnonvalkoisella langalla ja joka toisen silmukan jollain käteen osuneella langanpätkällä. En päätellyt langanpäitä, vaan solmin ne vain yhteen, niin nekin vähän lämmittävät lisää. Noista tuli oikeastaan hauskemmat kuin odotin. Pääsevät varmasti käyttöön!

7 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Tosi kivat ja pirtsakat lapaset!

Tinka kirjoitti...

Olen itsekin lähdössä pikamatkalle tallinnaan sunnuntaina. Haluaisitko jakaa mistä kaupasta löysit noin herkullista lankaa?


Kivat tumput :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos!

Lanka on Sadamarketin yläkerrassa sijaisevasta kaupasta, jossa myydään villalankoja, hahtuvia ja valmiita neuleitakin.

SirpaM kirjoitti...

Hei, paljonko sinulla meni Sisua kombuun?

Jenni kirjoitti...

Jäipä tosiaan laittamatta Sisun menekki tuohon... Vajaat 2 kerää meni, lopetin siinä vaiheessa kun kuviot täsmäsivät ja arvioin, etten saisi enää yhtä kokonaista mallikertaa tehtyä. Onko sullakin kombun teko suunnitteilla?

Maartsi kirjoitti...

Hienot lapaset! Värit vaihtuvat kauniisti. Täytyypä tallentaa idea pääkoppaan, sillä nuukana ihmisenä olen kaikki langanjämät säästänyt.

katiija kirjoitti...

olen viimeiset puolituntia tuijottanut tuota virolaista villaa ... ei siitä saa silmiä irti...