sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Minäkin kävin messuilla! Olen tyytyväinen ostoksiini, en repsahtanut ostamaan mitään hömppää, vaan kaikille jutuille pitäisi olla käyttöä.Piikkopirralta tummanruskeaa Anti-Tickle Merino Blendiä kaksi 500 gramman kartiota. Näistä pitäsi tuleman jonkinlainen neuletakki itselle ja ehkäpä joku pipo/baskeri/muu myssykkä.

Pirtin Kehräämöltä ihanan vaaleanpunaista hahtuvaa pari kiekkoa. Suunnittelen tekeväni jonkinlaisen huovutetun kassin tästä, sopisi mun vaaleanpunaisen talvitakin kanssa sävy-sävyyn...

Wetterhoffin Sivillaa 2 vyyhtiä, päätynevät huiviksi, kunhan sopiva aika koittaa.

Zenzululta helmiä, ihan vaan koristetarkoituksiin. Mustat helmet voisi päätyä pikkujouluhameen helmaan, punaiset ja siniset johonkin ehkä joihinkin joulumyyjäistuotteisiin koristeeksi. Kyseiset pikkujoulut on jo ensi perjantaina, joten olisi varmaan syytä ryhtyä tuumasta toimeen sen hameen kanssa.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä pari kirjaa Hobboksilta: Favorite Socks ja Knitting Nature. En tiedä olisiko nuo saanut tilattua jostain halvemmalla, mut jotenkin vierastan nettikirjakauppoja, ei niissä pääse selailemaan...

2 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Myöhäinen kommentti! Mut siis kiitos messumatkaseurasta kumpaankin suuntaan :D Oli kivaa vaikka yövuoro painoi kummallakin päälle. Näjemme taas!

Viisikko kirjoitti...

Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !

LOKILIKKA 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa nys si !
Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

NIIN SIT POJAT (kollit) KANS LIIKKEELLE ! Teitille on ihan oma homma, meinaan viästinviäjinä ja kannustajina ja siältähä voi löytää tyttöystävänki !
=)

Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

- Viisikko -