lauantaina, syyskuuta 02, 2006

Juuh... Olen vielä hengissä, neulonkin jotain ja päivitän blogianikin joskus, vaikka edellisestä päivityksestä onkin jo ...ööh... 19 päivää :)


Näitä sukkia olen väkertänyt reilut 2 viikkoa. Tai oikeastaan ekaa sukkaa tein 2 viikkoa ja toista 2 päivää... Mallina on Hedera, sovellettuna oman pään mukaan, tein varsista lyhyemmät ja kantapään kohdalla kyllästyin kokonaan lukemaan ohjetta. Kuvio sentään on alkuperäisestä ohjeesta sinällään, oli kiva ja helppo neuloa, toistettiin vain neljää eri mallikertaa. Lankana on Kotiväki-kerän loppu, 98 grammaa alunperin, se olisi riittänyt muutaman mallikerran pidempiin varsiinkin, eli lankaa ei paljoa kulunut. Neuloin 2,5 puikoilla.

Inspiraation näihin sukkiin sain Jatan sukista, jotka on niin söpöt! Tottapuhuen valkoinen väri on oikeesti paljon söpömpi näissä sukissa , mut eiköhän noi mustat mulle kelpaa :)

Ideoita olis paljonkin kaikkeen uuteen kivaan, mut seuraavaksi puikoille pääsee BO vaaleanpunaisesta mohairista. Saas nähdä kauanko väkerrän sitä. Ja jos selviän siitä hyvin, voisin kokeilla neuloa jonkun isomman huivin...

1 kommentti:

Sia kirjoitti...

Hienot sukat!