sunnuntaina, kesäkuuta 25, 2006

Juhannus meni hujauksessa, vaikken neulonutkaan mitään. Tänä iltapäivänä kotiintullessa olikin jo hirveet neulevieroitusoireet ja tartuin heti puikkoihin.


Ensin valmistui keskiviikon neuletapaamisessa aloitettu Molly-panta. Tälläisen on ehtinyt neuloa ainakin Tarja ja Laura ennen minua.

Mä tosin hiukan oikaisin (eli en lukenut ohjetta kunnolla loppuun, ennenkuin aloitin...) ja i-cord jäi tekemättä alkuun, joten sovelsin hiukan ja tein kiinnitysnauhat jälkikäteen virkaten. Lankana mulla oli joku nurkasta löytynyt Kotiväki kaksinkertaisena. On kyllä kiva panta! Tuntuu sopivalta päähän ja nostaa hiukset mukavasti ylös niskasta hiostamasta.

Seuraavaksi kaivoin esille Butterflyn kappaleet patjan välistä, missä ne oli pingottuneet pari päivää. Etu- ja takakappaleet näytti ensin aivan eri kokoisilta, vaikka tarkistin tiheyden ja silmukkamäärien olevan aivan samat. Luulin jo joutuvani neulomaan jomman kumman uudelleen. Pienen venyttelyn ja muotoilun jälkeen sain ne kuitenkin sopimaan yhteen ja valmista tuli! Olen tyytyväinen! Ainoa mikä mietityttää on se mitä tapahtuu ekassa pesussa, kun tuo lanka vaikuttaa jotenkin höttöiseltä.

Nyt on hassu olo, kun mulla ei ole mitään neuletta kesken, eikä oikein mitään suunnitelmia seuraavasta. Paitsi ne kahvat...

3 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Uiks, kivoja tuli molemmista!

Muistaisin toitottaneeni joskus neuletapaamisessakin, et mun vaaleanpunaisesta butterfly-ponchosta tuli viime kesänä konepyykissä ihan peltinen eikä se leppynyt edes höyryraudan avulla. Vois muuten kaivaakin sen taas esille ja koittaa lähestyä sitä vaik huuhteluaineella :)

Stricker kirjoitti...

Oikein kauniita neuleita, toppi varsinkin on näin toppimaanikon mielestä ihana!

Jenni kirjoitti...

Kiitokset kehuista ;) Toppi oli tänään ekaa kertaa ulkoilemassa!

Laura: Taisin ilmaista itseäni epäselvästi, siis topin nimi on Butterfly ja lanka Suvi. Eli ehkä tuolla on vielä mahdollisuus selvitä pesusta...