tiistaina, kesäkuuta 27, 2006


Voi hyvät hyssykät sentään mitä tuli taas käsitöiden eteen tehtyä...

Eilen olin kaupungilla erinäisissä liikkeissä katselemassa sopivaa, paksua lankaa kassiksi kahvoilleni. Jotenkin sitten päädyin siihen, että Taito Shopin trikoomatonkude on parasta tarkoituksiini. No, ei siinä vielä mitään, mutta kun se myydään noin kahden kilon vyyhdeissä, ja kaksi kiloa on yhteen kassiin liikaa.

Pääsin kuitenkin myyjän kanssa sopimukseen, että saan ostaa trikookudetta vähemmänkin, mikäli kerin sen vyyhdiltä itse. Eilen tähän päätelmään päädyttäessä kello olikin jo kuusi ja liike menossa kiinni, joten vasta tänään päästiin itse asiaan.

Olin paikalla noin puoli 5, ja kulutinkin sitten aikaani kuuteen asti, eli puolitoista tuntia kerien hemmetin takkuista trikookudetta. Toiset asiakkaat tais hieman vilkuilla, et mitähän tuokin tekee, paikalla tais vilahtaa myös Kati, mutta mä katsoi parhaimmaksi piiloutua vyyhtini taakse ja vauhdittaa kerimistä.

Niin, tuon aherruksen tuloksena siis muutama kerä = 450g trikookudetta. Aika vähän työmäärään ja ajankulutukseen nähden mun mielestäni. En suosittele kenellekään! Laukusta olisi parasta tulla hieno!

4 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Autz. Mut mitäpä uhrauksia sitä ei (vähän hurahtanut) neuloja harrastuksensa eteen tekis...
Yks mun Putkis vyyhdeistä halus kans kerran mennä kerittäessä ihan tuhannen solmuun. Onneks töllöstä tuli sillion ihan ok ohjelmaa, ni ei alkanut kauheesti kiukuttaa.

Jatta kirjoitti...

Voi sua raasua! Kyllä siitä hieno tulee :)

KirsiÄr kirjoitti...

Sinä siis todella halusit juuri sitä kudetta :). Onnea matkaan!

katinkontti kirjoitti...

Jees, mie se olin. Huomasin kyllä et joku siellä touhusi kudekasan kanssa mutta olin jo niin langoista sokaistunut etten katsonut tarkempaan. Aika kauan mäkin sain jämäkerälaarin luona notkuttua, ja sitten se ainoa normaalihintainen Pirkka-vyyhti jonka nappasin oli väärää väriä :-( Pitää mennä tänään sinne että saisko vaihtaa. Sadekelit toivat kummasti peittoprojektin mieleen. Kassintekointoa, toivottavasti projekti jatkuu vähän helpommin!