keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006


Minullakin on nyt kahvat! Löytyivät sitten vihdoin Harrasteesta, siellä olikin yllättävän hyvä kahvavalikoima, suosittelen poikkeamaan. Minä ainakin ostan mieluummin livekaupasta, kuin nettikaupasta, hypistely on kivaa!

Laukkuosuus puuttuu vielä kahvojen ympäriltä. En tiedä vielä edes minkä värisen haluan, saati sitten mallia tai tekotapaa. Ehkä haluan vaaleanvihreän tai ruskean.

Aleksi 13 mainosti Aamulehdessä ihania virkattuja kesäkenkiä, mut eipä ollut sopivaa kokoa enää jäljellä, kun sinne puolen päivän jälkeen pääsin. Poikkesin sitten muutaman kenkäkaupan läpi, vastaavan tyylisiä kenkiä ei löytynyt. Pystyisiköhän kengät virkkaamaan/tekemään itse?

5 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Jotain virkattuja sandaaleja yms. löytyy täältä:
http://www.crochetpatterncentral.com/directory/shoes_and_sandals.php

Tarja kirjoitti...

Ihana toi sun aloitus: Minullakin on nyt kahvat!" Pakko kuitata, että mullapa on ollut jo vuosia...nimittäin jenkkakahvat! ;)

Katoin niitä samoja kenkiä siinä mielessä, että olisivat olleet halvat tuunattaviksi, mutta eipä tullut mentyä.

Jepy kirjoitti...

Niin, ja Ittetehty-blogista löytyy ohje virkattuihin kiinantossuihin :o)

Jenni kirjoitti...

Enpä olis uskonut et noinkin monenlaisiin tossuihin/kenkiin/sandaaleihin löytyy virkkausohjeet!

Mulla jäi kyllä jenkkakahvat laskematta ;)

nekkis kirjoitti...

Yleensä en ole mainosten uhrit, mutta sen tossumainoksen nähtyäni juoksin samantien Aleksille ;) Varsinaisesta Aleksin liikkeestä oli koot loppu, mutta ystävällinen myyjä soitti city-käytävään mistä löytyi mulle nro 37 valkoiset. Tarkoitus ei ollut tulla aiheuttamaan pahaa mieltä sillä että mulla on ja sulla ei, vaan lähinnä kommentoida että oli muuten minunkin (ja monen muun) mielestä ihanat kengät!

..Tosin sain niistä tietysti heti rakot kantapäihin eikä tanssitunnista tullut mitään.