sunnuntaina, tammikuuta 01, 2017

Vuoden aloitus

Vuoden vaihtuessa on aika muistella mennyttä vuotta. Vuodet eivät toistu samanlaisina toistensa jälkeen, elämässä on hyviä aikoja ja joskus niitä vähemmän hyviä hetkiäkin. Positiivisesta ajattelusta saa niin paljon voimaa, joten mieluummin ajattelen niitä hyviä asioita, joita on onneksi paljon, paljon enemmän kuin huonoja. Kaiken kaikkiaan siis olen tyytyväinen vuoteen 2016. 


Mistä olen kiitollinen? Kenen kanssa vietin aikaa mukavissa merkeissä? Missä hauskoissa paikoissa tuli käytyä? Mitä uutta opin? Mikä sai minut hyvälle tuulelle? Milloin koin onnistuneeni? Nämä kysymykset tuovat mieleeni monia ihania hetkiä perheen ja ystävien parissa, kivoja tapahtumia ja onnistumisia pienissä asioissa.


Olen jo monta vuotta sitten todennut, etten halua tehdä varsinaisia uuden vuoden lupauksia. Ei kai elämää pitäisi jaksottaa vuoden mittaisiin paloihin? Haluan ajatella joustavammin ja kokonaisvaltaisemmin. Aion muistaa pysähtyä hetkeen enemmän ja arvostaa kutakin päivää. Aion tarttua toimeen ja saada aikaan enemmän, sen sijaan, että käyttäisin aikani liikaan pohtimiseen ja suunnitteluun. Aion pitää hauskaa ja tehdä asioita mistä pidän.


Ainahan sitä voisi yrittää elää terveellisemmin, liikkua enemmän ja syödä paremmin. Nyt siis työnnän karkkikipon sivuun ja lähden lenkille tammikuiseen lumisateeseen.  

Tervetuloa vuosi 2017, olen valmis!

Ei kommentteja: