sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006Tässä on siis kalastukseen, rakennustöihin ja muuhun talviseen näpertelyyn sopivat sormikkaat, jotka valmistuivat muutama päivä sitten. Peukku, etu- ja keskisormet ovat vajaamittaiset, jotta niillä voi tarttua kunnolla ja nimetön ja pikkusormi taas pysyvät lämpimässä. Materiaalina on aito "pässinpökkimä" eli Virtain villan lanka, jolloin käsineet tuntuvat lämpimiltä kastuneinakin.

Sormikkaat kävin tänään viemässä tädin miehelle, joka on innokas kalastaja. Tein sormikkaista vaihtokaupat vastapyydettyihin kuhaan ja haukeen.

Tää oli muuten eka kerta kun ylipäätään neuloin minkäännäköisiä sormikkaita, joten olen varsin tyytyväinen lopputulokseen! Enkä edes katsonut mistään neuleohjeesta mallia, vaan pähkäilin itse, miten saan sormet parhaiten tehtyä. No, en kyllä yleensä muutenkaan luota hirveesti ohjeisiin, vaan joka asiassa, oli sitten kyse neulonnasta tai ruuanlaitosta, sovellan ohjetta aina itse. Mulla on joku ihme pakkomielle näyttää, et kyllä mä osaan... Välillä paremmalla, välillä huonommalla menestyksellä...

Ei kommentteja: