tiistaina, maaliskuuta 14, 2006

Työnteko haittaa vakavasti harrastuksiani! Liki viikko viime päivityksestä! Olen ollut viimeiset kuusi päivää niin paljolti töissä ja siinä välissä kotona poiketessani olen ollut niin poikki, ettei ole tullut poikettua blogilla....

Tekniikka heittäytyi taas hankalaksi. Olisin laittanut tähän kuvan 3/4 valmiista turkoosista tekeleestäni oikeinpäin otettuna, mutta kuinkas kävikään... Otin kuvan kännykällä, koska kameraa ei ole nyt käytettävissä. Yritin siirtää kuvan Bluetoothilla koneelle, mutta en käsitä, miksen onnistu! Bluetooth on päällä sekä kännykässä, että koneessa, ja kumpikin sanoo, että yhteys toiseen on olemassa, mutta se kuva ei vaan siirry! Raivostuttavaa! Tulee siis tylsä juttu ilman kuvia.

Tuossa jossain edellisessä postauksessa mietin, että tekisinkö vielä jotkut talvikäsineet itselleni. Nyt oon päättänyt, että kunhan työn alla oleva huivi valmistuu, teen luonnonvalkoisesta langasta palmikkosormikkaat. Lanka on hankkimatta, mutta aion neuloa ohuilla puikoilla suhteessa vahvasta langasta, jotta tulee tiivistä, ettei tuuli puhaltaisi kovasti läpi. Ja palmikot olis aika kapeita, ne tulis kämmenselkään ja alkaisi heti rannekkeen alusta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Löysin muuten kivan lankakaupan! Ja mikä parasta, eräs läheiseni opiskelee ko. paikkakunnalla, aion houkutella hänet lankalähetikseni!

Ei kommentteja: